Over ons

Lees over de psychologen in de buurt van Breda of kijk op de website van Psychologen Nederland. Hier vind je psychologen door heel Nederland die jou kunnen helpen.

Contact

Je kunt ons, Psychologen Nederland, bereiken op 076 – 76 02 891 als je op zoek bent naar een vrijblijvend advies. Wij nemen de tijd om de juiste match te vinden. Ook inhoudelijk kunnen we je goed helpen, omdat je altijd te woord wordt gestaan door iemand die opgeleid is in de psychologie. Je kunt door hen tevens een afspraak direct in laten plannen, zonder wachtlijst!

Ariane Sprengers, Therapeut, Rijsbergen

Therapie Breda - Ariane Sprengers

Het is mijn doel dat jij aan het eind van de intake het gevoel hebt dat je bij de juiste persoon zit. Therapie is een kwetsbare gelegenheid en je moet je wel op je gemak voelen bij mij.


Gerard Dikschei, Psycholoog, Breda

Therapie Breda - Gerard Dikschei

“Ik help je jouw eigen hulpbronnen te (her)vinden en ik help je je diepere emotionele drijfveren te benoemen. Ik sta naast je en ondersteun je bij soms confronterende ontdekkingen. Dat doe ik op een professionele, persoonlijk betrokken manier.”


Donneke van den Hoogen, Psycholoog, Prinsenbeek

Therapie Breda - Donneke van den Hoogen

“Ik help mensen zoals jij. Gewone, bijzondere mensen die ‘er even niet uit komen’; die zich op de een of andere manier vastgelopen voelen, het overzicht kwijt zijn of zich geconfronteerd zien met vraagstukken waar ze niet uitkomen.”